top of page

I januar åpner Chateau Neuf dørene for den største og mest kaotiske latterfesten noensinne – suksesskomedien «Peter Pan går til helvete».

Atle Antonsen, Trond Fausa, Vidar Magnussen, Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne, Kristine Grændsen m.fl

Chateauf Neuf • Oslo

Premiere 28. januar 2025

2 timer (inkl. pause)

I januar 2025 åpner Chateau Neuf dørene for den største, galeste og mest kaotiske latterfesten noensinne – suksesskomedien «Peter Pan går til helvete». I hovedrollene finner vi et stjernespekket lag bestående av blant andre Atle Antonsen, Trond Fausa, Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne, Vidar Magnussen, Kristine Grændsen, Jan Martin Johnsen og Modou Bah. Sammen skaper de en splitter ny norsk komediegruppe som snur både den klassiske historien om Peter Pan, seg selv og hele Chateau Neuf fullstendig på hodet. Forestillingen er regissert av suksessregissøren Kim Haugen.

 

«Peter Pan går til helvete» er den første norske versjonen av Broadway-suksessen «Peter Pan Goes Wrong», som i mange år har solgt fulle hus i New York og London, og vunnet flere humorpriser. I forestillingen møter publikum en tafatt, men hjertevarm gruppe amatørskuespillere som sammen skal iscenesette den klassiske fortellingen om Peter Pan. Det går derimot overhodet ikke etter planen, og allerede før sceneteppet har gått opp møter de på store utfordringer. Snart har de blitt viklet inn i et uløselig virvar av scenetekniske problemer, flygende uhell og reinspikket galskap, samtidig som de forsøker å fullføre den folkekjære forestillingen mot alle odds. Kommer de noen gang til Neverland?

 

Showet retter seg mot voksne, tenåringer og familier som ønsker et fantastisk eventyr, en sprø sceneopplevelse og en skikkelig latterfest. Velkommen til et herlig fargerikt kaos av en klassisk historie, der ingenting skal - men alt og litt til - går galt.

bottom of page