top of page
En natt forbi - Chat noir Eggum-musikalen

Endelig kommer suksessen fra Bergen til Oslo og Chat Noir! En natt forbi gikk for fulle hus på Forum Scene i Bergen høsten 2022, og det er en stor glede å kunne presentere denne forestillingen for Oslo-publikummet.

Jan Eggum, Trond Espen Seim, Karoline Krüger, Christine Guldbrandsen, Kristian Berg Jåtten, Claus Sellevoll

Chat Noir • Oslo

28. februar til 23. mars 2024

90 minutter

"En natt forbi" er basert på Jan Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans.  Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det var et stjernelag som stod på scenen i Bergen høsten 2022, med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget ble toppet av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Trond Espen Seim) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare: De skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for høstens store musikalske forestilling i Bergen, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter - flere med en ny emosjonell dimensjon.  

"En natt forbi" tok Bergen med storm og ble en publikumssuksess uten like. Høsten 2022 spilte gjengen for fulle hus på Forum Scene og solgte godt over 20 000 billetter! Vi gleder oss til å vise frem forestillingen til Oslo-publikummet i 2024. 

Over Norge 3
Over Norge 1
Over Norge 7
Over Norge 8
Over Norge 6
Over Norge 5
bottom of page