top of page
Evig ung på Chat Noir

En musikalsk komedie full av Rock'n'roll, varme og dødelig frekk humor. Publikum og anmelderne jubler og over 80 000 (!) har allerede sikret seg billett til høstens store opplevelse på Chat Noir og på turné.

Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga, Benedicte Søreng og Gisle Børge Styve!

Chat Noir fra 22 august til 26. oktober

På turné høsten 2024. Bergen, Stavanger, Trondheim, Skien, Kristiansand & Sandefjord

Spiller høsten 2024 med nypremiere på Chat Noir 22. august

90 minutter

Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Chat Noir Teater har blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

 

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren, spilt av Benedicte Søreng, setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det gamle folk liker, ikke sant?

 

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv - en aller siste gang.

 

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som “Stayin Alive”, “Forever Young” og “I Will Survive”.

 

Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet.

«Høstens store vinner»

Nettavisen

«Humor i særklasse»

Radio Riks

«Storartet morsomt!»

Aftenposten

«Underholdning av den mest sjarmerende sorte»

Broadway World

Evig_ung-9
Evig_ung-3
Evig_ung-5
Evig_ung-2
Evig_ung_1
bottom of page