top of page
Over Norge logo

SCENEPRODUKSJON & MANAGEMENT

Over Norge er et Produksjonsselskap og management i Oslo. Selskapet bygger videre på Terje Stenstads produksjonsselskap som ble etablert i 2005.

Vårt mål er å produsere sceneshow innen teater, humor og musikk med ledende artister og skuespillere på de største scenene i Norge. Vi booker konsertturneer og tilbyr blant annet management eller agenttjenester for artister og skuespillere. Vi drifter også Edderkoppen Scene og har nylig tatt over driften av ærverdige Christiania Teater

Teamet
Åsmund
KONTAKT
Emilie

Christiania Teater

  • Facebook
  • Instagram

Høsten 2022 tok Over Norge over driften av ærverdige Christiania Teater i Stortingsgata 16 sammen med produksjonsselskaper StarWorks.

 

Starworks og Over Norge har lang fartstid i underholdningsbransjen og har de seneste årene produsert store musikaler og show både på Chateau Neuf, Edderkoppen Scene og Chat Noir. De står bak en rekke turnéer og har også jobbet mye innen tv og event. På Christiania Teater vil de primært produsere teaterforestillinger i tillegg til å leie ut salen til events, konferanser, private arrangement og tv- og filminnspillinger. All sceneteknikk har fått en grundig oppgradering i samarbeid med Spectre. Gourmetkokk Ole Jonny Eikefjord som er mannen bak bl. a. Restaurant Eik Annen Etasje, Restaurant Fjord og Teatro, vil eksklusivt stå for cateringen ved banketter.

Christiania Teater
Christiania Teater

Edderkoppen Scene

  • Facebook
  • Instagram

Edderkoppen Scene åpnet september 2016 med forestillingen «Thank You For The Music: Vi elsker ABBA». Edderkoppen har fortsatt sin tradisjon som en aktiv formidler av kulturopplevelser. Scenen er en profesjonell scene som huser både lokale Oslo talenter og profesjonelle utøvere innen et bredt kulturuttrykk. 

Over Norge drifter Edderkoppen Scenes show- og kveldstilbud på scenen. Vi setter opp egne show og konserter, vi samarbeider om produksjoner, arrangerer podcast-kvelder og andre arrangementer. Scenen leies ut til produsenter, privatpersoner, firmaer og event. Ta kontakt med oss om du ønsker å leie scenen.

Edderkoppen Scene
Edderkoppen Scene
bottom of page