top of page
Jul i Blåfjell på Christiania Teater

Med sitt eventyrlige univers, viktige budskap, og velkjente sanger har “Jul i Blåfjell” blitt en varig juletradisjon for store som små. Det blir et gledelig gjensyn når den spektakulære og stjernespekkete teaterversjonen av NRK-suksessen har nypremiere på Christiania Teater!

Jannike Kruse, Håvard Lilleheie, Siw Anita Andersen, Anders Hatlo, Anne Marie Ottersen, Trond Teigen, Kevin Haugan og Ane Eikemo

Christiania Teater, Oslo

Nypremiere 23. november

70 minutter u/pause

Etter fjorårets store suksess på Christiania Teater og som vinner av Broadway World Awards "beste familieforestilling", er det klart for et gledelig gjensyn når blånissene nok en gang inntar teateret julen 2024 i en oppgradert, spektakulær og stjernespekket teaterversjon av NRK-suksessen!

Blånissene som bor i Blåfjell har mange viktige oppgaver frem til jul. Hver dag må de lage den blå timen, og passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år skjer det uvanlige ting i Blåfjell som snur opp ned på nissenes tradisjonsrike førjulstid.

Ikke bare har nøkkelen til Kvisthulen forsvunnet, men den til vanlig så kloke blånissen Erke gir ikke lenger gode råd. Hvorfor oppfører han seg så merkelig? Ute i fjellheimen skjer det også store forandringer. Noen tømmer søppel i fjellet, og en dag blir himmelen grå istedenfor blå. Hva har skjedd med den ellers så fine førjulstiden? Den modige blånissen Turte klarer ikke styre sin nysgjerrighet for alt som skjer både i og utenfor Blåfjell, og utfordrer blånissenes mange sannheter og leveregler.

Les anmeldesen til Nettavisen her.

Velkommen til Blåfjell fra 28. november på Christiania Teater

 

Forestillingen er satt opp etter tillatelse fra NRK og er
basert på julekalenderen "Jul i Blåfjell, produsert av NRK.

«En perfekt førjulsforestilling»

Nettavisen

Blåfjell__ganeshfoto-2
Blåfjell__ganeshfoto-1
Blåfjell__ganeshfoto-10
419A1531__ganeshfoto
bottom of page